Infoisinfo Nederland

Fysiowave
Massage in Zevenbergen

www.fysiowave.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0168 325 54?

Adres

Veldkers 2. P.C. 4761WG, Zevenbergen, Noord Brabant.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Fysiowave

Fysio in Zevenbergen, Mens in Zevenbergen, Fysiotherapeut in Zevenbergen, Klachten in Zevenbergen

Jaarlijks gaan zo'n 2, jong en oud, 5 miljoen mensen, naar de fysiotherapeut. Deze worden toegespitst op uw situatie en mogelijkheden. En ook om een betere houding aan te leren, een beter evenwicht te realiseren en soms om een betere ademhalingstechniek te leren of te ontspannen. .

De specialist in beweging. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Lopen, bukken, springen, staan, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. U leert hoe u door verantwoord te bewegen verdere problemen kunt voorkomen of beperken. .
Degene die daar alles van afweet, is de fysiotherapeut: .

Een belangrijk onderdeel van de behandeling is vaak oefentherapie. Hier leest u daar meer over. Bij hem of haar kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen. Als het lichaam even niet meewerkt. .

Als onderdeel van de behandeling doet u zelf oefeningen thuis. Deze is bedoeld om de bewegingsmogelijkheden van gewrichten te beïnvloeden en spierkracht te vergroten. Wat de fysiotherapeut doet, hoe een behandeling in z'n werk gaat en hoe de kwaliteit ervan gewaarborgd is. Kortom, een nadere kennismaking met uw fysiotherapeut. .

Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Gewoon boodschappen doen, als u in een instelling verblijft, weer aan het werk of, op een verantwoorde manier sporten, zelfs eerder naar huis. Uw fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt u zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse leven kunt voortzetten. Het kan gaan om sportblessures, klachten vanwege een ongeval of ziekte, klachten opgedaan tijdens het werk, een ‘verkeerde' beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt. Omdat ze klachten hebben vanwege hun houding of omdat een beweging problemen oplevert. Het gaat erom dat u zich ervan bewust wordt wat de beste manier van bewegen is.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 8:00 22:00
   Dinsdag 8:00 22:00
   Woensdag 8:00 22:00
   Donderdag 8:00 22:00
   Vrijdag 8:00 22:00
   Zaterdag 8:00 15:00
   Zondag Gesloten

Beoordelingen van Fysiowave (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe